Fredagstankar 

Rädsla
Vi inbillar oss ibland att om vi bara blundar för rädslan så försvinner den av sig själv. Men tyvärr, vi kan begrava oron och ängslan hur djupt nere som helst, den skaver i alla fall och skapar rentav fler bekymmer.
Vi är särskilt rädda för vanmakt och maktlöshet.
Men faktum är att vi alltid har makten att se djupt in i vår rädsla, och gör vi det kan rädslan inte styra oss. Vi har makten att förvandla vår rädsla.
Lever vi fullt ut i nuet  - det vi kallar mindfulness- ger det oss modet att bemöta rädslan och hindra den från att kasta oss av och an.
Att utöva mindfulness är att se på djupet, att komma i kontakt med vår sanna natur, där vi lever i samverkan med allt och alla, och inse att ingenting någonsin går förlorat.

"Bli fri från rädsla med hjälp av mindfulness" av THICH NHAT HANH

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Susanne Mattsson » MediYoga Kursstart v.12:  ”Missar starten men sen kommer jagLängtar.....”

  • Therese bellstam » MediYoga Back Again:  ”Hej Jag vill gärna anmäla mej till yoga bas Tisdagar om plats finns kvar Vh / ..”

  • Sandra » MediYoga Bas, start 11/9:  ”Hej på dig. Vad hette den sidan på nätet du berätta om i tisdags . Mvh Sandra ”

  • Jessica blom » MediYoga Bas, start 11/9:  ”Hej Ann! Jag skulle gärna vilja hoppa på detta igen. Har ingen möjlighet att kom..”

  • Kattis Ljungströmmer » MediYoga 13 och 14 mars!:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla mig till MediYoga-kursen på onsdagar. Jag kommer oc..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln