Sat Kriya

Sat Kriya hjälper oss med att lösa upp rädslorna vi bär på.
Sat Kriya arbetar med att skapa en grund, bygga ett stabilt rotsystem som håller när det blåser, även när det blåser hårt.
Har du kört dig till utmattning eller utbrändhet så har du varit ett stort, vackert träd men utan starka rötter som höll dig när vinden tilltog.
Det kan kännas när du stressar att det blir som att förlora kontakten med marken och du känner dig inte grundad och stabil längre.
Det är grunden som behöver vara stabil, grunden allt står på. Även om du har symptom i andra delar av ditt energisystem så är det sannolikt att det är en effekt av att grunden inte är stabil vilket påverkar hela det övre energisystemet. "Om det skakar i köksluckorna så är det inte köket som sitter löst. Det är marken det står på".
Hur starka rötter du har påverkar direkt din stresstålighet. Ett starkt rotsystem är en stark motståndskraft mot stress. Det hänger ihop eftersom det är rotsystemet, d.v.s. rotchakrat, som styr binjurarna som producerar stresshormonerna.
Med Sat Kriya får du också igång energin i kroppen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Susanne Mattsson » MediYoga Kursstart v.12:  ”Missar starten men sen kommer jagLängtar.....”

  • Therese bellstam » MediYoga Back Again:  ”Hej Jag vill gärna anmäla mej till yoga bas Tisdagar om plats finns kvar Vh / ..”

  • Sandra » MediYoga Bas, start 11/9:  ”Hej på dig. Vad hette den sidan på nätet du berätta om i tisdags . Mvh Sandra ”

  • Jessica blom » MediYoga Bas, start 11/9:  ”Hej Ann! Jag skulle gärna vilja hoppa på detta igen. Har ingen möjlighet att kom..”

  • Kattis Ljungströmmer » MediYoga 13 och 14 mars!:  ”Hej! Jag skulle vilja anmäla mig till MediYoga-kursen på onsdagar. Jag kommer oc..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln